Workshop

Mega Týden: Jak se fotí jídlo

Na besedě vás úspěšná fotografka Marie Bartošová uvede do teoretického základu fotografie jídla v denním světle. Na přednášce se dozvíte, jakou techniku budete potřebovat na focení jídla, jak správně komponovat, jak využít denní světlo ve vlastní prospěch a jak docílit lákavých fotografií i bez drahého příslušenství. V rámci přednášky bude možnost okomentovat i vaše dříve vyfocené fotografie v rámci společné diskuze.

Vybrat podle parametrů

Lokalita

Žánr

Značka

Vybrané filtry:

Termíny

Nechte si poslat upozornění na nové termíny


Nejbližší termín vede


Marie Bartošová

Marie Bartošová vystudovala reklamní tvorbu v oboru fotografie a později pracovala jako fotoeditorka. V současnosti se naplno věnuje focení jídla. Má za sebou nafocení více jak 32 kuchařek, z nichž se některé dočkaly i zahraničních překladů, např. do slovenštiny, maďarštiny, angličtiny, němčiny… Její fotografie můžete znát z restaurací La Finestra in Cucina, Aromi, George Prime Steak, Vallmo, Aureole či bister La Bottega, z kuchařek od Josefa Maršálka nebo časopisů Gurmet a F.O.O.D a jiných komerčních zakázek pro firmy jako je Tesco, Tchibo, Milka nebo třeba Kofola. Aktuálně patří do mezinárodní skupiny Fujifilm X-Photographers.





 

 


Náš expert je tady pro vás

Komentáře

Chráněno pomocí reCAPTCHA Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajůsmluvní podmínky společnosti Google.